Uni Eye Disc Deneyimim (Göz Makyajı Temizleme)



Merhaba
Yeni bir ürün deneyimi ile burdayım.
Uni Eye Disc  deneyimimden bahsedeceğim. Göz Makyajı Temizleme Disci. Ben bu konuda gerçekten dertliyim. Şöyle ki; makyajınızı gece temizliyorsunuz yani öyle zannediyorsunuz ama sabah uyandığınızda göz çevrenize bulaşmış rimel kalıntıları görüyorsunuz bundan nefret ediyorum. Bu üründe yaşamadım bu çirkin olayı.
Bendeki çeşit yeşil çaylı olanından, rahatsız etmiyor kokusu hoş yani. Birkaç hamlede göz makyajını çıkarıyor kötü bir his bırakmıyor göz çevremde hatta rahatlatıyor sanırım bu yeşilçayın etkisi. Kutu içinde 80 adet disc var. 
Markanın ürün ile ilgili tanıtımı şu şekilde
"Yeşil Çay ve Biotin, kirpik ve kaşların beslenmesini ve parlaklığını sağlar, parlaklık verir. Göz altlarında oluşan günlük yorgunluk izlerini giderir ve rahatlatır.
 Uni Care Eye Disc Yeşil Çaylı, düzenli olarak kullanıldığında antioksidan özelliği ile göz çevresini korur."




Marka Eczacıbaşı olunca tabi bu sözler güven veriyor. Peki ben Uni Eye Disc'i  tekrar alır mıyım? Evet hem alırım hem tavsiye ederim.
Fiyatı 10 TL civari









"Uni Eye Disc Deneyimim (Göz Makyajı Temizleme)" için 8 yorum:

  1. Bu ürünü ben de kullandım ama sevemedim nedense.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Her ürün herkeste aynı etkiyi göstermeyebiliyor. Geçen gün bir saç boyası yazdım begenmedim ama yorumlarda begendigi yazanlar oldu. Biraz da beklentilere göre degişiyor sanırım

      Sil
  2. Ben de bu ürünün kayısılı olanını kullanmıştım. Bereketli bir ürün. İçeriği pek temiz değil ama temiz içerikli göz makyaj temizleyicisi bulmak zaten çok zor :( Bu arada göz makyajınızı temizledikten sonra bebek şampuanı ile gözlerinizi yıkarsanız kalıntılardan kurtulmuş olursunuz. Ben öyle yapıyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bilgi için teşekkür ederim, deneyecegim.
      Sevgiler:)

      Sil
  3. Merhaba, ben de bu ürünün kayısılı olanını kullanmıştım ama benim göz çevreme sanırım biraz ağır geldi ve yağ butonlarına neden oldu ve kullanmayı bıraktım. Bu arada blogunuza üye oldum ve heryerden takibe aldım. Ben de blogumu yeni açtım uğrarsanız çok mutlu olurum. Sevgiler <3

    YanıtlaSil
  4. Ben de hiç beğenmemiştim, göz çevresinde ciddi ciddi yanma yaptı, resmen acı çektim. ama pratik mi pratik... :)
    Bu arada blogumda bir çekilişim var, ilgini çekmiş miydi ki?
    http://bugunyenibirgun.blogspot.com.tr/2014/12/yeniyl-cekilisi.html

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Her ürün her ciltte aynı sonucu vermeyebiliyor:)
      Sevgiler

      Sil