CND VINYLUX DENEYİMİM

Merhaba

Bugün sizi farklı ve çok alışık olmadığımız bir ürün seti ile tanıştırmak istiyorum. CND VINYLUX Bu ürün ile Hayatı Makyajla Blog sahibi Ebru'nun Sonbahar'a Merhaba etkinliğinde tanıştırıldık. O günden bu güne iki defa farklı aralıklarla ve farklı ortamlarda kullandım emin olmak için.
Önce size ürünleri anlatayım sonra fikrimi yazayım dilerseniz.

Ojenin özelliği 7 gün kalıcı olması. Hava ve su alıyor olması ayrıca zehirsiz olması. Çok hoş değil mi?
Görsellere geçeyim onlar üzerinden anlatmaya devam edeyim hemen:

                                                      
Ojemiz burada. Yanındaki oje gibi görünen siyah renkli olan kurutucu koruyucu olarak kullanılıyor.
Siyah olan sadece ambalajı içinde cila renginde bir sıvı var. İki kat oje sürdükten sonra kurutucuyu sürüyoruz. Kuruma süresi evet iki dakika.



Tırnaklarımdaki hali ile de fotoğrafladım.

f

Gelelim izlenimime. Önerildiği gibi uyguladığım. İlk kullandığımda ofis ev arasında mekik dokuduğum çok yoğun olduğum bir dönemdi. Suyla el yıkama ve banyo dışında pek temas etmedim evet 1 hafta sonra minik soyulmalar başladı, sildim. İkinci kullanımımı da ise evde olduğum ev işleri ile aşırı meşgul olduğum bir döneme getirdim 4.gün başladı küçük soyulmalar.
Genel anlamda ürün anlatıldığı gibi işin özü. Memnun kaldım bilginize.
Bu arada etkinlikte bir de tırnak besleyici yağ hediye edildi her birimize. Ancak onu uzun süre kullanma fırsatım olmadı. Takdir edersiniz ki bu gibi ürünler hakkında iki kullanımda deneyim yazmak uygun olmaz belli bir süre kullanılması gerekir. İşte fotoğrafı

Hep söylerim ya, ellerimiz kıymetli, Lütfen gereken özeni gösterelim.
Sevgiler:)



0Yorum