Garden Event 2014 Sponsorlarımız (Part2)



Tekrar Merhaba :))

31 Mayıs ta gerçekleşen etkinliğimizin değerli sponsorları için bu yazım. Elbette sponsorlarımızın tamamı sığmayacak tek bir yazıya, muhtemelen iki veya üç yazım daha olacak.

İlk yazımı okuyanlar sponsor konusunda dolu dolu bir gün geçirdiğimizin farkındalar o sebeple ben sıralama vs gözetmeden başlıyorum aklıma gelen, fotoğrafladığım sponsorlarımızla :))

Anne Karınca Selma Baltacı organizasyon sponsorumuz; Zevki çalışma disiplini ile mükemmel yapıyor işini. Sabahın erken saatlerinde bizimle birlikte mekanda yerini aldı ekibi ile birlikte bahçemizi inanılmaz zevkli süsledi. Bunun dışında organizasyon hazırlığı boyunca irtibatımız hiç kopmadı sürekli haberleşip neyi, nasıl yaparsak daha iyi yaparız şeklinde fikir alışverişi yaptık bu konuda özellikle Pınar ile gece gündüz haberleştiler. Onu iyi ki tanıdık, bundan sonraki tüm organizasyon işlerimiz onunla olur sanıyorum çünkü iş disiplini inanılmaz gelişmiş. Çok ama çok teşekkür ediyoruz :))


Panda yaz günlerinde bizi serinleten lezzet. Her birimize yeni ürünlerinden göndermişti afiyetle yedik.  Ve evet "Dondurmayı Seviyorum" teşekkürler Panda :))



CakeLab Selin-Melih İçigen Cakepop ve Kurabiye sponsorumuz; Hem tat hem görsel olarak etkinliğimize sponsor oldukları ürünlerle kendilerine hayran bıraktılar. İşlerini ciddiye alan eğitimli bu iki şef zevkleri ve hünerleri ile hala konuşuluyor, çok teşekkür ediyoruz :))



Ali Göde Şalgam 1930 yılından beri sektörde hizmet veren imalatçı bu markayı şalgam severler zaten biliyor. Bilmeyenlerle de etkinliğimizde öğrendi hem etkinlik alanında tükettik hemde evlerimize götürdük ailece tükettik. Tadı tartışma kabul etmeyen sponsorumuza çok teşekkür ediyoruz :))


Tarhana Baba ev yapımı tarhana imal edip satma fikri 1976 yılına dayanan sponsorumuz büyük mücadelelerle ve oğullarının desteği ile hızlı üretime geçtiğini web sitesinde anlatıyor bu hikayeyi okumanızı öneriyorum arkadaşlar. Daha önce bir tesadüf denediğim bu markanın benim için şöyle bir önemi var onu anlatmadan geçmeyeyim. İlk kez bu markayla tanıştığımda küçük oğlum çok istememe rağmen tarhana çorbası içmiyordu. Her yöreden farklı tarhanalar denememize rağmen sevmemişti hiç birini. Tarhana Baba nın bez ambalajı dikkatini çekti yaparken beni izledi ve tadına bakıp devam etti içmeye hala da devam ediyor. Teşekkürler Tarhana Baba, teşekkürler Yeldanlı Ailesi :))


Beşler Sucuk adını tadını bilmeyenimiz yok sanırım. Sponsorumuzdu ve hepimiz için çok güzel paketler hazırlamıştı. Beşler Sucuk teşekkürler :))



Kılıç Deniz ürünleri de sponsorlarımızdandı. Bize gönderdiği ürünleri önce fotoğrafladım sonra tükettim, ailemle birlikte. Alabalık ve Kaya Levreği çeşitleri ile gönlümüzü fethetti. Benim için bir önemli detay da sunumdur. Bizlere gönderdikleri hediye paketlerinin hoşluğu da gözümden kaçmadı. Teşekkürler Kılıç Deniz :))


Pasta Evi Garden Event 2014 ün kutlama pastasını hazırladı bize. Pastanın ihtişamı görülmeye değerdi. Nasıl özenle hazırlanmış, nasıl emek verilmiş müthişti. Etkinliğimizin sonunda kesip tadına baktığımızda görüntüsünden aşağı kalır bir yanı olmadığını gördük. Çikolatalı pasta düşkünü ben mest oldum. Blogger konuklarımız çok beğendi hatta mekan personeline ikram ettik onlar da olumlu tepkilerini gizlemediler. teşekkürler Pasta Evi :))



Kahve Dünyası da çok tatlı sponsorlarımızdandı :)) Bizlere yeni ürünleri Vişneli Bitter Frutibon ve Yaban Mersinli Bitter Frutibon drajeler hakkında bilgi verip tanıttılar. Peki Kahve Dünyası nın çikolata atölyesi olduğunu ve burada çikolata yapım dersleri verdiğini biliyor muydunuz? Eğer atölyeye gidip eğlenmek öğrenmek ve tabi afiyetle yemek isterseniz Kahve Dünyası sosyal medya hesaplarından ulaşabilirsiniz.
Ben en kısa zamanda gitmeyi planlıyorum, gittiğimde fotoğraflarla, orada neler yaşadığımı tek tek anlatmaya çalışacağım sizlere. Sponsorumuza çok teşekkür ediyoruz...




Esstanbul Güzellik Merkezi her kadının ilgisini çekecek bir sponsor öyle değil mi? Etkinliğimize konuk oldular, merkezlerinin hangi konularda ne derece başarılı olduğunu anlattılar. Sayfalarını incelemenizi şiddetle öneriyorum. Görsel problemlerin çözümü hiç zor değilmiş aslında. Teşekkürler  Esstanbul Güzellik Merkezi


Plus Canvas evimize renk getiren sponsorumuz. 
Kanvas tablo üretiminde iddialı olan firmamız özel siparişte yapıyor bilginiz olsun iletişime geçin lütfen :))



Etkinliğimizle ilgili ikinci, sponsorlarımızla ilgili ilk yazım bu kadar. İlerleyen günlerde kaldığım yerden devam edeceğim inşallah,
Sevgiyle

Etkinliğimize katkıda bulunan sponsorlarımız: 
Ali Göde Şalgam Amir Teneke Anne Karınca(Organizasyon sponsorumuz)
Asia Chai Art
Beşler Sucuk CakeLab
Calypso Gıda-Dübör
Choc Chic
Ciğeristan
Cosmed
Cyrene
Dekor Hediye
Dermomarket.com
Dermorenda
Diva Pırlanta
Doa Kozmetik Doğuş Çay
Dove
Durbuldum
Ekoz Kozmetik
Esstanbul Güzellik Merkezi
Farmasi
Gurme212
HC Hair Care
İxora
Kadırga Müzik
Kahve Dünyası
Keramika Seramik
Kılıç Deniz
Kliksa.com NaraMaxx
Nudo
Otribebe
Pakmaya
Panda
Pasta Evi Pinkblack Beauty Care
Plus Canvas
Raen
Sabuncakis
Seltek Estetik
Sevo's Magic
Tarhana Baba
The Magic Splash
Ulric De Varens






"Garden Event 2014 Sponsorlarımız (Part2)" için 8 yorum:

  1. Sevgili Nihal ne güzel anlatmıssın..Devamını bekliyorum..Sponsorlara tesekkür ederiz..Bizleri yalnız bırakmadılar..Bu güzel gün için ayrıca tesekkürler..Sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim enerji dolu bir gündü sayenizde :))

      Sil
  2. Nihal hanımcım çok teşekkür ederim güzel sözlerinize. Sizlerle çalışmak büyük zevkti. Sevgiler.

    YanıtlaSil
  3. Sponsorlar ve Siz ve de Selma hanım on numara beş yıldız..
    Firmalara bizi yalnız bırakmadıkları için ayrıca Teşekkürler..
    Başarılarınızın devamını dilerimm..
    Sevgiler..

    YanıtlaSil
  4. bir şey soracağım da ondan deneme diye attım ilk yorumu. sponsor firmalar mı size ulaşıyor yoksa siz mi teklif götürüyorsunuz, yani bu organizasyonların alt yapısını nasıl hazırlıyorsunuz bana anlatır mısınız? ben zaman zaman küçük gruplara evimde davetler vererek firmaların gönderdiği ürünleri tattırıyorum ama sizinkiler daha kapsamlı.

    bana yorumla anlatırsanız sevinirim.
    selamlar sevgiler
    handan

    YanıtlaSil
  5. Merhaba Handan Hanım;
    huzun.sarisi@gmail.com adresime mail atarsanız yardımcı olmaya çalışalım

    YanıtlaSil